top of page

Transport 

Hur tar du dig till Rhodos? Hur tar du dig från flygplatsen? Hur reser du runt på Rhodos? Bra frågor som du längre inte behöver fundera över. Resan gör vi tillsammans, så vi hjälper dig med svaren nedan. För de mest uppdaterade och förslagen på resa till Rhodos informerar vi om på Instagram, så följ oss gärna där.

Resa till Rhodos - Flyg

Charter   Budget & om tiden finns 

Charter är ett billigare & smidigare alternativ men inte lika flexibelt boende- & tidsmässigt. Flyg, transfer & hotell ingår i priset. Men det är svårt att hitta charter kortare än en vecka. Så vill ni tillbringa länger tid på Rhodos och njuta är Charter det bästa valet.
Från 5 500:- per person. För både flyg och hotell.
Vi rekommenderar Apollo och hotell Cactus, centralt i Rhodos stad nära hav och restauranger. För bäst pris boka under hösten. 

 

Flyg    Flexibelt val 

För ett flexibelt alternativ är det absolut bäst att köpa flyg & boende separat. Direkt flyg är dessvärre svårare att hitta. Du bör räkna med ett stop som minst. 
Från 3 500:- per person. För endast flyg. 
Resa från Stockholm är det absolut bästa alternativet för dig som kan, framför allt om ni vill ha ett bra pris. Ska du välja detta alternativet kan du avvakta och boka resan framåt våren. Då fler alternativ troligtvis dyker upp. Men av någon anledning är flygresorna till Rhodos sämre än hemvägen. (Om du vill bo hotell Cactus kan du boka det separat).

Ovanför molnen

Transfer

Flygbuss   Budget 

Har du valt charter så ingår transfer från & till flygplatsen & hotellet. Men flygbuss finns alltid som ett alternativ fast om du har köpt flyg & boende separat. Restid är runt 40 min in till Rhodos stad från flygplats. 
Ca. 25:- per person & resväg

 

Taxi   Bekvämt 

Om ni är fler som reser tillsammans & vill smidigt komma fram till hotellet är taxi ett skönt val. Framförallt om du har köpt flyg & hotell separat. Restid är runt 20 min in till Rhodos stad från flygplats. 
Ca. 300:- per bil & resväg

istockphoto-146925276-612x612.jpeg
Lång bilresa

Resa till Rhodos - Tåg

Malmö till Aten   Bra för miljön & om tiden finns 

Tåg är ett roligt allternativ om tiden finns. Du får verkligen möjligheten att upptäcka en hel del beroende på hur du planerar rutten. Sova på nattåget och upptäcka en ny stad på dagen. Tips nedan på två roliga alternativ som kan kombineras med en kul "ö-luffning" på de grekiska öarna. 
 

 Rekommenderas - Bäst för miljön, flowet & priset 

1. Nattåg: Malmö - Berlin. Nattåg: Berlin - Budapest. Dagtåg: Budapest - Belgrad. Nattåg: Belgrad - Thessaloniki. Dagtåg: Thessaloniki - Aten. Färja: Aten till Rhodos stad (13h).

 Kul om du älskar färja 

2. Dagtåg: Malmö - Hamburg. Nattåg: Hamburg - München. Nattåg: München - Venedig. Färja: Venedig - Patras (32h). Dagtåg: Patras - Aten. Färja: Aten till Rhodos stad 13h). 


Från 5 000:- per personLäs mer här

price-list-from-a-rhodes.jpeg

Resa runt på Rhodos

Buss   Budget & miljövänligt  

Buss finns att ta överallt runt Rhodos. Ett fint alternativ vid korta resor som både är ekonomiskt & miljövänligt. 
Från 10:- per person & resväg

 

Taxi   Bekvämt 

För bekvämlighet kan du smidigt ta taxi runt hela Rhodos. Fyll gärna bilen för miljön skull. Det är fast pris på all taxi, se prislista i bilden. 
Från 70:- per bil & resväg

Följ oss på Instagram 

  • Grey Instagram Icon

För planering & info om bröllopet.

 @ mrmrspanaritis 

Mr & Mrs Panaritis (1).png
bottom of page